top of page

F.fm x Zastave budućnosti

U okviru Evropske prestonice kulture u Novom Sadu se od 28. do 30. aprila održala manifestacija "Zastave budućnosti" u okviru čijeg programa je i F.fm tim učestvovao i održao radionicu nazvanu "Bolji vazduh za sve"



Kroz muziku, ples, cirkus, predstave, izložbe, modne događaje i različite aktivnosti, kao kreatori budućeg kulturnog života, mladima se dala prilika da ostave lični pečat i ožive novosadski Veliki Liman kao mesto susreta bogatog industrijskog nasleđa grada i savremene kulture i stvaralaštva.


Kompanija A1 Srbija, kao jedan od glavnih sponzora, u Kreativnom distriktu održala je dve radionice u cilju podsticanja stvaralaštva dece i mladih, kritičkog razmišljanja i uključivanja u društveni život kroz kulturu i umetnost.


U ekološkoj radionici "Bolji vazduh za sve" predavači su bili profesor Fizičkog fakulteta u Beogradu Vladimir Đurđević, Dunja Jovanović sa F.fm platforme, i predstavnici Internet društva Srbije – Vanja Stanić, Željka Desiree Milošević i Neda Aleksandrov.

Na radionici je bio predstavljen i Klimerko, uređaj za merenje kvaliteta vazduha, čija je distribucija građanima širom Srbije omogućena u okviru programa Svet kakav želiš.

bottom of page