top of page

Snimanje epizode F.fm podcasta uživo na Re:Connect festivalu

Drugi deo programa Re:connect festivala u Pančevu, održan je u subotu, 24. septembra 2022. na Tamiškom keju, kod Svilare sa temom “Umetnost i kultura u službi održivosti”. U okviru festivalskog programa snimili smo jednu epizodu podcasta prvi put uživo, sa publikom.

Mnogobrojne prisutne zanimale su teme kojima se bavi FFM platforma, te je poznati FFM podkast prvi put imao uživo prenos, koji je vodila njegova osnivačica, Dunja Jovanović.

U debati na temu održive mode pridružili su joj se gosti - Nenad Radujević, direktor modnog studija Click iz Beograda i Nataša Gligorijević, direktorka Centra za održivi razvoj.

Sjajno iskustvo! Imala sam priliku da pred publikom snimim F.fm podkast uživo, da razgovaramo o održivosti u modnoj industriji, i ekološkim praksama generalno, van nekih ustaljenih okvira - konferencija, panela i slično, već kao deo jednog festivala koji se kroz spoj pop kulture i priče o eko-vrednostima obraća pre svega mlađoj publici, a mislim da je to zaista važno. Nadam se da će biti i nastavka Re:Connect festivala i sličnih inicijativa, jer se ispostavljaju kao odličan način da se promovišu lokalni ekološki brendovi, a održivost približi širim masama na zabavan i razumljiv način - Dunja Jovanović

Audio epizodu podkasta možete da poslušate OVDE.

bottom of page